معرفی انواع روشها برای ارسال کالا از ایران به آلمان
برای صادرات به آلمان سه روش زمینی، دریایی و هوایی وجود دارد که هر کدام از این روشها مدت زمان، ویژگی و هزینه مخصوص به خود را دارند. برای آشنایی بیشتر با این روشها در ادامه همراه ما باشید.
برای صادرات بار به آلمان از 3 روش زمینی، دریایی و هوایی میتوان استفاده کرد.
زمینی: ارسال کالا از ایران به آلمان به روش زمینی
قبل از آنکه صادرات بارهای خود را به آلمان به روش زمینی انجام دهید، باید بدانید که حمل زمینی روش نسبتا زمانبری است و ویژگی مطلوب آن هزینه مقرونبهصرفه است.
صادرات بار به آلمان به روش زمینی روش نسبتا زمانبر با هزینه مقرونبهصرفه است.
ارسال کالا از ایران به آلمان به روش زمینی را با چه وسایل حمل و نقلی میتوان انجام داد؟
صادرات کالا به آلمان به روش زمینی از طریق ماشین های 18 چرخ یا ترانزیتها قابل انجام است. ترانزیتها میتوانند تا 22 تن بار را جابهجا کنند.
ارسال کالا از ایران به آلمان به روش زمینی از طریق ماشین های ترانزیت قابل انجام است.
ارسال کالا از ایران به آلمان در مدل زمینی با چه روشهایی امکانپذیر است؟
ارسال کالا از ایران به آلمان در مدل زمینی را میتوان با دو روش خردهبار (LCL) و کامیون دربست (FCL) انجام داد. انتخاب هر یک از این روشها به حجم و وزن بار شما بستگی دارد. اگر اندازه بار شما کمتر از یک کامیون باشد، باید از روش خردهبار استفاده کرد. در روش خردهبار بار شما به همراه بارهای دیگر ظرفیت کامیون را پر میکنند. روش خردهبار برای انجام صادرات زمینی با توجه به اینکه باید صبر کرد تا بارهای دیگر ظرفیت کامیون را پر کنند، روش پرسرعتی نیست. در روش کامیون دربست، حجم بار به اندازه یک کامیون است؛ بنابراین ارسال بار به این روش، معطلی روش خردهبار را ندارد.
صادرات زمینی به آلمان با دو روش خردهبار و کامیون دربست
پروسه واردات زمینی از آلمان مانند صادرات زمینی به دو روش خردهبار و فول تراک انجام میشود. اگر دوست دارید با فرایند واردات از آلمان بیشتر آشنا شوید، مقاله واردات زمینی از آلمان به ایران را مطالعه کنید.
فرایند ارسال کالا از ایران به آلمان در مدل زمینی چقدر زمان نیاز دارد؟
بهطور میانگین فرایند صادرات زمینی به آلمان بین 2 تا 3 هفته زمان نیاز دارد. البته اگر روش حمل بار شما از نوع کامیون دربست باشد، این زمان به 10 روز کاهش مییابد.
مقاله مرتبط: واردات زمینی از فرانسه به ایران
چگونه هزینه ارسال کالا از ایران به آلمان محاسبه میشود؟
برای محاسبه هزینه صادرات بار به آلمان باید تاثیر عوامل زیر را در نظر گرفت:
-
فاصله مبدا تا مقصد
برای تعیین هزینه صادرات از ایران به آلمان باید به فاصله شهر مبدا تا شهر مقصد توجه کرد. هر چقدر این فاصله بیشتر باشد، هزینه حمل نیز بیشتر خواهد شد.
-
نوع قرارداد
مدلی قراردادی که شما برای صادرات کالا تنظیم میکنید، بر هزینه صادرات تاثیر مستقیم دارد. اگر قرارداد شما به نام FCA تنظیم شده باشد، هزینههایی مانند گمرک و بارگیری بر روی کامیون با صادرکننده خواهد بود. در قراردادی به نام Ex Works هزینههای گمرک و بارگیری با خریدار کالا است.
برای آشنایی بیشتر با مقررات این قراردادها مقاله اینکوترمز را بخوانید.
-
روش حمل بار
اگر صادرات کالا به آلمان به روش خردهبار انجام شود، واحدی به نام CBM معیار تعیین هزینه حمل صادرات بار میشود. هر واحد CBM معادل 200 کیلوگرم وزن و 1 متر مکعب حجم است. در صورتی که یک بار بیش از 200 کیلوگرم وزن داشته باشد حتی به اندازه 1 کیلوگرم، این وزن معادل 2CBM میشود. بارهایی که به روش کامیون دربست حمل میشوند، هزینه هر کامیون دربست برای هزینه حمل و صادرات در نظر گرفته میشود.
اگر میخواهید هزینه صادرات بار به آلمان به صورت دقیق و آنلاین برای شما محاسبه شود، بر روی لینک زیر کلیک کنید.
استعلام نرخ آنلاین زمینی به آلمان
دریایی: ارسال کالا از ایران به آلمان به روش دریایی
در فرایند صادرات دریایی به آلمان سرعت ارسال بار چندان بالا نیست اما هزینه پایین این روش بسیاری از تاجران را به استفاده از آن ترغیب میکند.
صادرات دریایی به آلمان روشی زمانبر با هزینه مقرونبهصرفه است.
انواع روشهای دریایی برای ارسال کالا از ایران به آلمان چیست؟
صادرات دریایی بار به آلمان از طریق دو روش کانتینری و فلهای انجام میشود. برای آشنایی بیشتر با این روشها قسمت زیر را مطالعه کنید.
1- روش کانتینری برای صادرات دریایی بار به آلمان
در روش کانتینری برای صادرات دریایی بار از کانتینرهای 20 و 40 فوتی استفاده میشود. این روش شامل دو روش خردهبار و فول کانتینر است. روش خردهبار برای بارهایی کمتر از حجم یک کانتینر به کار میرود و ارسال بار تا زمانی که ظرفیت کانتینر تکمیل نشود، انجام نمیگیرد. در روش فول کانتینر حجم بارها به اندازه یک کانتینر است. سرعت انجام روش فول کانتینر نسبت به خردهبار بسیار بیشتر است.
روش کانتینری برای صادرات دریایی بار به 2 دسته خردهبار و فول کانتینر انجام میشود.
2- روش فلهای؛ روشی برای ارسال کالا از ایران به آلمان مدل دریایی
برای صادرات دریایی بارهای فله مانند مواد معدنی و مشتقات نفتی از روش فله یا Break Bulk استفاده میشود. وسیله حمل بار در روش فله، کشتیهای فله است.
برای صادرات دریایی بارهای فله از روش فله استفاده میشود.
مقاله مرتبط: واردات دریایی از ایتالیا به ایران
مقاصد صادرات دریایی کالا از ایران به آلمان بیشتر چه بنادری هستند؟
باری را که شما به آلمان صادر میکنید، میتوانید به یکی از بنادر زیر ارسال نمایید:
- هامبورگ
- برمن
- کلن
- دویسبورگ
از بین بنادر ذکر شده هامبورگ نسبت به سایر بنادر آلمان معروفتر و دارای 1700 شرکت حمل و نقل است.
هامبورگ، برمن، کلن و دویسبورگ از جمله بنادری هستند که
میتوان به آنها به روش دریایی بار صادر کرد.
مقاله مرتبط: واردات دریایی از آلمان به ایران
چه عواملی بر هزینه ارسال کالا از ایران به آلمان در مدل دریایی موثر هستند؟
آنچه هزینه صادرات دریایی بار به آلمان را تعیین میکند، موارد زیر هستند:
1- نوع قرارداد
طبق قواعد حمل و نقل بینالمللی بار در اینکوترمز در صورتی که قرارداد از نوع FOB باشد، هزینه حمل کالا از مبدا تا بندر مقصد، گمرک و بارگیری بر روی کشتی با صادرکننده کالاست. اگر قرارداد از نوع Ex Works تنظیم شود، هزینههای حمل مانند گمرک، بارگیری بر روی کشتی و حمل از مبدا تا بندر با خریدار کالا است.
نوع قرارداد تنظیمشده با صادرکننده کالا میزان هزینههای
صادرات دریایی بار را مشخص میکند.
2- روش حمل بار
اگر حمل و صادرات بار به روش خردهبار انجام شود، واحد CBM هزینه حمل را مشخص میکند. این واحد معادل وزنی به میزان 1 تن و حجمی به اندازه 1 متر مکعب است. در روش فول کانتینر هزینه هر کانتینر ملاک محاسبه هزینه صادرات دریایی بار خواهد بود.
3- هزینه بنادر
در هر یک از بنادر آلمان هزینه تخلیه و بارگیری کالا متفاوت است. به این هزینه در اصطلاح THC گفته میشود که بر هزینه کلی صادرات و حمل دریایی کالا موثر است.
برای اطلاع دقیق از هزینه صادرات دریایی بار به آلمان به صورت آنلاین میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.
استعلام نرخ آنلاین دریایی به آلمان
هوایی: ارسال کالا از ایران به آلمان به روش هوایی
صادرات هوایی بار به آلمان با سرعت بالایی انجام میشود و بارها به فرودگاههای زیر در آلمان ارسال میشوند:
- کلن
- فرانکفورت
- دوسلدورف
- هامبورگ
در صادرات هوایی بار به آلمان فرودگاههای کلن، فرانکفورت، دوسلدورف و هامبورگ
میتوانند مقصد بار باشند.
لینک مقاله مرتبط: واردات هوایی از فرانسه به ایران
ارسال کالا از ایران به آلمان در مدل هوایی چقدر زمان لازم دارد؟
برای انجام صادرات هوایی بار به آلمان زمان زیادی لازم نیست سپری شود و کمتر از 1 هفته به طول میانجامد.
اگر بخواهید واردات از آلمان به ایران را به صورت هوایی انجام دهید، سرعت انجام آن مانند صادرات هوایی بالا خواهد بود. جزئیات این واردات را در مقاله واردات هوایی از آلمان به ایران بخوانید.
هزینه ارسال کالا از ایران به آلمان به روش هوایی
برای هزینه صادرات هوایی بار به آلمان نمیتوان بدون در نظر گرفتن عوامل زیر عدد مشخصی را بیان کرد.
-
وزن و حجم کالا بار
برای محاسبه وزن بار موثر بر هزینه صادرات و حمل هوایی بار به آلمان دو نوع وزن یعنی وزن واقعی و حجمی را باید در نظر گرفت. وزن واقعی با قرار گرفتن کالا بر روی ترازوی دیجیتال یا باسکول نشان داده میشود. وزن حجمی را باید براساس فرمول محاسبه کرد. پس از آنکه عدد هر یک از وزنها به دست آمد، وزنی ملاک هزینه صادرات و حمل قرار میگیرد که عدد بیشتری داشته باشد. فرمول وزن حجمی بار به شرح زیر است:
تذکر: واحدهای ابعادی در فرمول بالا سانتیمتر و واحد وزن کیلوگرم می باشد.
- مدل قرارداد
مدل قرارداد منعقد شده بین صادرکننده و خریدار کالا مسئولیتهای هزینه صادرات را مشخص میکند. اگر قرارداد از نوع FCA تنظیم شود، بیشتر هزینههای صادرات بر عهده صادرکننده کالا خواهد بود. در صورتی که قرارداد از نوع Ex Works باشد، هزینههای صادرات و حمل بار با خریدار کالا خواهد بود.
هزینه صادرات هوایی بار به آلمان را میتوان آسان و سریع از طریق حمل و نقل بینالمللی فریت فایندر محاسبه کرد. برای اطلاع از این هزینه تنها کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید.
انجام صفر تا صد ارسال کالا از ایران به آلمان با خدمات ویژه فریت فایندر
اگر صادرات بار به کشوری دیگر را بدون تجربه، دانش و تخصص انجام دهید، دیری نمیپاید که فعالیت اقتصادی شما با شکست مواجه میشود. این فرایند را شما باید از طریق شرکتهای حمل و نقل معتبر انجام دهید. شرکت حمل و نقل بینالمللی فریت فایندر در تمامی مراحل صادرات و حمل بار همراه شما خواهد بود. سرعت بالای ارسال، حفظ امنیت و انجام پروسه حمل بار با قیمتی منصفانه از جمله ویژگیهای منحصر به فرد فریت فایندر است. فریت فایندر به شما خدمات زیر را ارائه میدهد:
سرعت بالای ارسال، حفظ امنیت و انجام پروسه حمل بار با قیمتی منصفانه
از جمله ویژگیهای منحصر به فرد فریت فایندر است.
- بر عهده گرفتن تمامی مراحل حمل کالا مانند بارگیری، تخلیه بار و انبارداری
- انجام اموری مانند ترخیص کالا و گمرک
- حفظ امنیت کالا با ردیابی آنلاین آن و بستهبندی تخصصی
- صدور بیمهنامه تخصصی بینالمللی
- ارائه مشاوره تخصصی و رایگان در زمینه حمل کالا
- پیشنهاد بهترین و مقرونبهصرفهترین روش برای حمل و جابهجایی کالا
اگر برای انجام فرایند صادرات، واردات و حمل کالا به هر نقطه از دنیا سوال و دغدغهای دارید، با کلیک بر روی لینک زیر میتوانید از مشاوره رایگان و تخصصی کارشناسان فریت فایندر بهرهمند شوید.
مشاوره رایگان از کارشناسان فریت فایندر
مهمترین نکات و اطلاعات درباره صادرات بار به آلمان
صادرات محصولات ایرانی به آلمان را میتوان به روشهای زمینی، دریایی و هوایی انجام داد. اگر میخواهید فرایند صادرات با هزینهای مقرونبهصرفه برای شما تمام شود، بهتر است از روشهای دریایی و زمینی استفاده کنید. در صورتی که سرعت انجام فرایند صادرات برای شما مهم است، باید از روش هوایی استفاده کنید.
صادرات زمینی بار به آلمان به دو صورت خردهبار و کامیون دربست صورت میگیرد. روش خردهبار برای بارهای کمتر از 1 کامیون و کامیون دربست برای بارهایی به اندازه 1 کامیون کاربرد دارد. هزینه حمل بارهایی که به روش خردهبار جابهجا میشوند، براساس واحدی به نام CBM است. هر CBM معادل 200 کیلوگرم وزن و 1 مترمکعب حجم است. در روش کامیون دربست هزینه هر کامیون معیار هزینه حمل و صادرات خواهد بود. فرایند صادرات زمینی کالا به آلمان حدود 2 تا 3 هفته زمان نیاز دارد و از طریق وسایلی مانند کامیون و ترانزیت قابل انجام است.
صادرات دریایی بار به آلمان را میتوان با دو حالت کانتینری و فلهای انجام داد. حالت کانتینری خود به 2 دسته خردهبار و فول کانتینر طبقهبندی میشود. خردهبار برای حمل دریایی بارهای کمتر از 1 کانتینر و فول کانتینر برای بارهای به حجم 1 کانتینر است. در روش خردهبار واحد CBM تعیینکننده هزینه حمل کالا خواهد بود. این واحد برابر 1 تن وزن و 1 متر مکعب حجم است. نوع قرارداد، فاصله مبدا تا مقصد و هزینه بنادر بر هزینه صادرات دریایی بار به آلمان موثر هستند.
صادرات هوایی بار به آلمان را میتوان به سرعت و در کمتر از 1 هفته انجام داد. وزن واقعی و حجمی، نوع قرارداد و فاصله مبدا تا مقصد بر هزینه صادرات هوایی بار به آلمان تاثیر میگذارند. کلن، فرانکفورت، دوسلدورف و هامبورگ فرودگاههایی در آلمان هستند که میتوان بارها را از ایران به آنها منتقل کرد.
آیا شما تا به حال در زمینه صادرات بار به کشوری دیگری اقدامی انجام دادهاید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، تجربه خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.